Fòrum de discussió

Fils
S'estàn mostrant 1 resultats.

Visualització de contingut web

Informació pública de l'Avantprojecte de Llei, de la Generalitat, de Govern Obert de la Comunitat Valenciana

La Direcció General de Transparència i Participació sotmet a informació pública, prevista en l'article 133.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, l'Avantprojecte de Llei, de la Generalitat, de Govern Obert de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, i una vegada redactat el text de l'avantprojecte de llei, es publica la dita norma en el portal Web amb l'objecte de donar audiència als ciutadans afectats i demanar quantes aportacions addicionals puguen fer-se per altres persones o entitats. Així mateix, podrà també demanar-se directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupen o representen a les persones els drets o interessos legítims de les quals es veren afectats per la norma i els fins de la qual tinguen relació directa amb el seu objecte. 

La Direcció General de Transparència i Participació ha organitzat distints espais (jornades presencials, seminaris, enquestes i estudis, reunions diverses, consulta prèvia) on ja s'han pogut arreplegar les principals demandes i expectatives relacionades amb aquesta llei. No obstant ara, una vegada redactada la norma, es poden fer aportacions. 

El termini d'aquesta fase d'informació pública» finalitza el pròxim 16 de març i per a fer les vostres aportacions heu d'utilitzar el fòrum que hem obert en la nostra pàgina web.

Vos animem a participar en aquesta fase.